Inschrijven

Leuk dat u uw kind gaat aanmelden voor het gezamenlijke Jeugdzeilen Hellevoetsluis! Vul hieronder de gegevens in van uw kind. Wilt u meerdere gezinsleden aanmelden, vul dan voor elk kind een apart formulier in.
Voor deelname aan jeugdzeilen Hellevoetsluis moet uw kind lid zijn of lid worden van een van de drie verenigingen. Geef hieronder aan of uw kind al lid is bij een van de verenigingen.
Vanuit onze vrijwillige samenstelling kunnen wij geen aansprakelijkheid erkennen. Het is dan ook verplicht dat uw kind verzekerd is tegen veroorzaakte persoonlijke of materiële schade aan derde. Geeft u a.u.b. aan dat dit het geval is.
 Help
__
__
 
 
 
 
 
 
__
 
__
De kosten voor de gehele cursus inclusief zwembadles en lunch zijn €140,- + eventueel bijkomende huurkosten. Per extra deelnemend gezinslid betaald u slechts €75,- (Voor elke deelnemer dient apart een inschrijfformulier te worden ingevuld).
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
* Bij de verhuur van een Optimist of Splash geldt dat eerste jaars deelnemers voorrang hebben. Jeugdzeilen Hellevoetsluis stimuleert het eigen boot bezit.
-
__
Afgelopen seizoen hebben verschillende kinderen vanuit Jeugdzeilen Hellevoetsluis meegedaan aan wedstrijden elders. Graag vernemen we of uw kind ook interesse heeft in het (incidenteel) varen van wedstrijden.
 
Om de CWO opleiding bij jeugdzeilen Hellevoetsluis zo voordelig mogelijk te houden zijn we afhankelijk van vrijwilligers. Ondersteuning van ouders/verzorgers is dan ook noodzakelijk! Hieronder kunt u aangeven of u een dag of meerdere lesdagen wilt ondersteunen om het jeugdzeilen mogelijk te maken.
 
 
 
 
 
 
__
De kosten voor de gehele cursus inclusief zwembadles en lunch zijn €140,- + evt. bijkomende huurkosten. Per extra deelnemend gezinslid betaald u slechts €75,-.
Daarnaast moet u rekening houden met een jaarlijkse contributie vanuit het jeugdlidmaatschap bij uw vereniging.
Verzoek het totaal van lesgeld en materiaalhuur "ZELF' over te maken op onderstaand rekening nummer:
NL11 ABNA 0469 8942 61 tnv WV Hellevoetsluis o.v.v: code: "4231" en "naam deelnemer"
Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden